Om os

Specialister i projektledelse af digitaliseringsprojekter

Mørup&Wallentin arbejder med projektledelse. Det gør vi fordi digitalisering og effektiviseringsprojekter er et vigtigt nøgleredskab til fortsat at løfte kerneopgaven forsvarligt i både den offentlige og den private sektor.

Men projektledelse er svært. Som projektleder arbejder man på tværs af organisationen, og man har ingen formelle stjerner på skuldrene. Det stiller store krav til projektlederens evne til at styre og lede projektet sikkert i mål, og til organisationens modenhed i forhold til at støtte projekterne undervejs.

Sundheds- og omsorgsområdet

Mørup&Wallentin har stærke kompetencer med projektledelse inden for sundheds- og omsorgsområdet, og yder desuden strategisk rådgivning på området.

Vi har hjulpet flere kommuner med at anskaffe og implementere omsorgssystemer, fra de første overvejelser og strategiske beslutninger til udbud, anskaffelse og implementering. Vi kender markedet og har god indsigt i de forretningsmæssige behov på området.  

Effekt og værdi af projekterne

Det er ikke nok, at komme i mål med sit projekt. Det skal også forankres i organisationen, så der skabes en værdi og en effekt af projektet. I Mørup&Wallentin ser vi ledelsen som nøgleressourcer til den forandring, og arbejder på flere niveauer, for at skabe succesfuld implementering.

Offentlig sektor

Vi arbejder primært for den offentlige sektor og for fag- og interesseorganisationer.

Ledelse